Missie

Achter het Verhaal...

..schuilt de mens. Iedereen heeft zijn of haar unieke verhaal. Het is een interpretatie van je eigen werkelijkheid. Dit is echter geen vaststaand begrip, omdat iedereen op zijn of haar manier een blik heeft op de wereld. Met woorden kunnen we uitleggen wat we bedoelen, maar door te kijken zien we echter nog veel meer.

Door ‘achter het verhaal’ te kijken kom je tot de kern. Ieder mens is visueel ingesteld en een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarnaast kan het je helpen om ingewikkelde materie begrijpelijk te maken en het speelt direct in op je emoties. Soms is het moeilijk om woorden te vinden voor zaken. Juist dan biedt beeldtaal een uitkomst.

Wat is jouw verhaal?

Missie

Door ‘achter het verhaal’ te kijken kom je tot de kern. Soms is het moeilijk om woorden te vinden en juist dan biedt beeldtaal een uitkomst.

Educatie

Het voornaamste doel is een veranderingsproces in te zetten waarbij je als mens verrijkt wordt. Zo kun je je ontwikkelen tot een evenwichtig persoon

In opdracht

Ben je die witte muur achter je bank een beetje zat? Of wil je je kantoor opfleuren? Ik kom graag langs om te kijken wat ik voor je zou kunnen maken.

Contact

Of je nu op zoek bent naar een gastdocent, een workshop, input voor nieuwe lessen of zin hebt om zelf de penselen ter hand te nemen. Vertel maar, ik luister.

© 2019 Achter het verhaal | Webdesign Buro Blûn | Algemene voorwaarden | Privacy