Over...

Maaike de Boer

Vanaf jongs af aan heeft creativiteit een grote rol gespeeld in mijn leven. Schilderen, tekenen maar ook bouwen, boetseren en druktechnieken hebben altijd de aandacht gehad. Ik ben ook sociaal ingesteld. De keuze voor de pedagogiek heeft me dan ook veel opgeleverd. De kant van de kunst en cultuur bleef echter trekken. De eerste graads Docentenopleiding Beeldende Vorming aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten gaf de perfecte combinatie. In 2017 heb ik mijn diploma gehaald.

Met het behalen van dit diploma ben ik in staat om twee passies te verenigen: Kunst en de Mens. Deze aspecten komen in mijn eigen werk altijd naar voren.

Missie

Door ‘achter het verhaal’ te kijken kom je tot de kern. Soms is het moeilijk om woorden te vinden en juist dan biedt beeldtaal een uitkomst.

Educatie

Het voornaamste doel is een veranderingsproces in te zetten waarbij je als mens verrijkt wordt. Zo kun je je ontwikkelen tot een evenwichtig persoon

In opdracht

Ben je die witte muur achter je bank een beetje zat? Of wil je je kantoor opfleuren? Ik kom graag langs om te kijken wat ik voor je zou kunnen maken.

Contact

Of je nu op zoek bent naar een gastdocent, een workshop, input voor nieuwe lessen of zin hebt om zelf de penselen ter hand te nemen. Vertel maar, ik luister.

© 2019 Achter het verhaal | Webdesign Buro Blûn | Algemene voorwaarden | Privacy