In opdracht

Jouw wensen centraal

Luisteren is het eerste dat ik doe als je mij je wensen kenbaar maakt. Ik vraag door en zoek naar dat ene belangrijke stukje dat ik kan verwerken. We bekijken samen de locatie en op basis daarvan beslissen we samen wat het meest past. Door de wereld en de mensen om mij heen met aandacht tegemoet te treden behoud ik een open blik en probeer ik elke keer weer een uniek stuk voor je te maken. Zin om dus eens wat anders aan de muur te willen hebben? Neem contact met me op, dan kom ik bij je langs en bespreken we de mogelijkheden.

Missie

Door ‘achter het verhaal’ te kijken kom je tot de kern. Soms is het moeilijk om woorden te vinden en juist dan biedt beeldtaal een uitkomst.

Educatie

Het voornaamste doel is een veranderingsproces in te zetten waarbij je als mens verrijkt wordt. Zo kun je je ontwikkelen tot een evenwichtig persoon

In opdracht

Ben je die witte muur achter je bank een beetje zat? Of wil je je kantoor opfleuren? Ik kom graag langs om te kijken wat ik voor je zou kunnen maken.

Contact

Of je nu op zoek bent naar een gastdocent, een workshop, input voor nieuwe lessen of zin hebt om zelf de penselen ter hand te nemen. Vertel maar, ik luister.

© 2019 Achter het verhaal | Webdesign Buro Blûn | Algemene voorwaarden | Privacy